PROIECTE                                                                                                                

Un Cadou De La Agentii Economici


Organizatia care implementeaza proiectul:
AEM Ц asociatia a fost infintata in 1993, are ca scop principal determinarea, sustinerea si promovarea rolului si locul economistelor in societate.
Apara drepturile economistelor si agentilor economici si contribuie la formarea profesionala.

Scopul:
De a oferi un cadou in ajunul sarbatorilor de iarna tinerilor studenti din partea agentilor economici si a altor institutii.

Descrierea problemei:
Tinerii studenti care sunt viitorul societatii noastre, resimt greutatile tranzitiei si cele cotidiene, iar tot mai multe persoane responsabile de problemele si viitorul tinerilor nu le acorda atentia cuvenit, multi tratindu-i cu superficialitate.

Descrierea proiectului:
Una dintre cele mai frumoase sarbatori este "Nasterea Domnului" (Craciunul), atunci cind oameniii trebuie sa fie mai buni, sa uite de probleme si sa-si iubeasca aproapele, un prilej de a face o surpriza placuta si de a le dovedi studentilor ca nu sunt uitati, intodeauna cineva fiind preocupat de viitorul lor.

Cu aceasta ocazie AEM, impreuna cu intreprinderile, organizatiile si alte institutii interesate au decis sa ofere de Craciun un cadou studentilor, sub forma de: produse alimentare, produse cosmetice, materiale textile, produse birotice, bilete in punctele de agrement.

Locul si perioada de desfasurare:
Actiunea se va desfasura pe data de 21 decembrie in aula ASEM

Beneficiul proiectului:
Studentii din ASEM, care vor primi cadoul in baza carnetului de student odata cu vizarea acestuia (semn care va dovedi ca a primit cadoul).

Justificarea proiectului:
Fiind una dintre cele mai importante sarbatori de iarna, si perioada celor mai mari vinzari si cea mai asteptata de toti oamenii, firmele au ocazia de asi promova imaginea, serviciile si produsele sub forma de sampling (distribuirea gratuita de produse promotionale), iar studentii se vor bucura de atentie si un cadou inedit.

Planul de lucru:
Odata ce cadourile vor fi colectate si impachetate, ele se vor distribui de organizatorii deghizati in Mos Craciun si Craciunita (sotia acestuia).

In urma acestui proiect, cei care vor darui cadourile vor beneficia de:

Х Publicitate sub forma de sampling;

Х Publicitate sub forma de banner pe site-ul: www.dtaem.ase.md

Х Imaginea acestora va fi plasata pe afisele care vor fi lipite pe panourile publicitare;

Х Aceasta actiune a noastra va fi comunicata presei mass-media sub forma de comunicat de presa in urma carora se vor face articole si stiri;

Х Publicitate la radio ASEM;

Viabilitatea proiectului:
Exita perspective de extindere a proiectului pe termen lung prin organizarea traditionala in fiecare an, de o amploare mai mare si mediatizata mai intens. In urma acestui proiect studentii se vor bucura de cadouri, iar cei care le ofera vor promova imaginea, produsele si serviciile proprii.

Remarca: In actiunele noastre beneficiem de sprijinul ASEM.1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 22  23  >>NEXT>>
Ai Informatie Ai Cistig

Cel mai bun student economist

Craciun pentru toti

Cupa Asem La BrainRing

Defineste Imaginea

Efect Party
Engleza

Excursii

Flirt Party
Gamour Christmas Party

Ice Party

Lollipops Party

Moldova Te Iubeste

O surpriza de craciun

Prezentare Emoney

Procter & Gamble

Promovarea Biocombustibil in Republica Moldova

Seminar - Succesul alege pe cei informati

Seminar- Aici Tu dai Intrebari

Students Party

Tineri cu Gindire Inovativa

Turism, job part-time

Un Cadou De La Agentii Economici

Un Mesaj de la cel drag

Ziua Indragostitilor