PROIECTE                                                                                                                

Tineri cu Gindire Inovativa


Scopul este de a crea un nou mecanism de gandire, care sa aduca rezultate eficiente. Dorim sa dam raspunsuri cat mai competente la numeroasele intrebari despre starea in care ne aflam, ce avem de facut in prezent, pentru inviorarea si stimularea studiilor si activitatilor studentesti, si ce trebuie sa facem noi, studentii, in prezent pentru a avea cale de succes.

Descrierea problemei: Drumul parcurs pana in prezent, experientele putine, invita studentii la dezbateri si analize a diferitelor probleme intalnite pe parcursul anilor de studii, sa-si expuna parerea despre diferite modalitatea educationala, fenomene economice, discutii pe diferite teme de interes major sau alte activitati. De aceasta ne propunem in pagina studenteasca a ziarului Curierul Economic, in care membrii AEM si studentii economisti, vor prezenta viziunea studenteasca pe marginea subiectelor actuale.
Aceste articole vor incerca sa grabeasca procesul de constientizare a diferitor probleme, percum si solutionarea lor, bazate sau justificate pe experienta celorlalti.

Descrierea proiectului: La acest inceput de cale, ne propunem in paginile ziarului Curierul Economic rubrici de actualitate, cu sugestii, pareri si informatii utile pentru tinerii economisti, rubrici ce vrem sa suscite interesul studentilor din economie. Vom reflecta prin stiri, analize ale diferitelor fenomene tendintele din viata practica a studentilor, vom prezenta aspecte esentiale despre calitatile obtinute de tineri prin activarea intr-un ONG.
Nu vor lipsi nici rubricile dedicate sfaturilor specialistilor, descrierii avantajelor pentru a castiga mai mult, a elementelor de corespondenta in afaceri, idei pentru a deveni mai creativi, sfaturi pentru cei ce lucreaza intru-un birou, tehnici de realizare a diferitelor activitati, noutati, evenimente studentesti, formule de succes, ARGUMENTE TEORETICE SI PRACTICE DE STIMULARE A SPIRITULUI DE INITIATIVA1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19 20  21  22  23  >>NEXT>>
Ai Informatie Ai Cistig

Cel mai bun student economist

Craciun pentru toti

Cupa Asem La BrainRing

Defineste Imaginea

Efect Party
Engleza

Excursii

Flirt Party
Gamour Christmas Party

Ice Party

Lollipops Party

Moldova Te Iubeste

O surpriza de craciun

Prezentare Emoney

Procter & Gamble

Promovarea Biocombustibil in Republica Moldova

Seminar - Succesul alege pe cei informati

Seminar- Aici Tu dai Intrebari

Students Party

Tineri cu Gindire Inovativa

Turism, job part-time

Un Cadou De La Agentii Economici

Un Mesaj de la cel drag

Ziua Indragostitilor