PROIECTE                                                                                                                

Seminar- Aici Tu dai Intrebari


Scopul de ale oferi un suport practic la cunostintele teoretice acumulate pe parcursul studiilor.
Sprijinirea ideilor lansate de tineri, ce dezvolta capacitatea de comunicare incurajarea participarii tinerilor la viata institutionala.

Tinerii nu mai participa activ la viata sociala pe cit ar fi posibil. Cauzele se afla atat de partea tinerilor, cit si din partea societatii. Anume fiecare student studiind programele la diferite obiecte, necesita la seminarii atat studiu practic concret la o tema respectiva, cit si intalniri cu diferiti agenti economici.

O modalitate de a vorbi exact despre reusita sau piedicile impuse in derularea unei afaceri in RM, idei si inovatii aparute pe piata, modalitati de prezentare a firmelor.

Cu aceasta ocazie AEM, impreuna cu directorii sau alte persoane din cadrul unor intreprinderi, organizatii si alte institutii interesate, deruleaza manifestari cu caracter informativ pentru un grup de 10-30 persoane, timp de 1 h-1,5 h/ seminar. Actiunea se va desfasura pe parcursul lunii aprilie – mai cu frecventa de 2 ori pe saptamana.

Locul desfasurarii va fi in blocul A etaj 4, biroul 403. Seminarele se petrec in sala de conferinta ce este dispune de echipament TV video, retroproiector cu ecran cea ce va permite sa utilizati materiale respective1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17 18  19  20  21  22  23  >>NEXT>>
Ai Informatie Ai Cistig

Cel mai bun student economist

Craciun pentru toti

Cupa Asem La BrainRing

Defineste Imaginea

Efect Party
Engleza

Excursii

Flirt Party
Gamour Christmas Party

Ice Party

Lollipops Party

Moldova Te Iubeste

O surpriza de craciun

Prezentare Emoney

Procter & Gamble

Promovarea Biocombustibil in Republica Moldova

Seminar - Succesul alege pe cei informati

Seminar- Aici Tu dai Intrebari

Students Party

Tineri cu Gindire Inovativa

Turism, job part-time

Un Cadou De La Agentii Economici

Un Mesaj de la cel drag

Ziua Indragostitilor