PROIECTE                                                                                                                

Moldova Te Iubeste


Moldova, ori nu vrea, ori inca nu poate sa beneficieze cu adevarat de aceste avantaje. Una din numeroasele cauze, care influenteaza in mod semnificativ dezvoltarea industriei turistice in Republica Moldova este insuficienta cadrelor competente in acest domeniu.
Prin urmare, activitatea de instruire si formare profesionala a cadrelor pentru turism este imperativa. Pornind de la aceasta, tinem ca prin intermediul acestui proiect sa contribuim la formarea unor specialisti bine pregatiti, in special a ghizilor, care pe langa tehnicile teoretice de ghidaj trebuie sa cunoasca in profunzime caracteristicile resurselor naturale si antropice de care dispune Moldova, fapt care necesita documentare, cercetare si evaluare pe teren.
Scopul principal al proiectului este promovarea patrimoniului natural si antropic al Republicii Moldova in randul tineretului studios, in special a viitorilor specialisti in domeniu.
Obiectivele care ne le propunem sunt informarea si documentarea participantilor asupra situatiei patrimoniului existent, promovarea turismului ecologic in spatiul comunitatii rurale. Beneficiarii sunt 20 studenti de la specialitatea Turism si servicii hoteliere, Facultatea Business si Administrarea Afacerilor, A.S.E.M1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  >>NEXT>>
Ai Informatie Ai Cistig

Cel mai bun student economist

Craciun pentru toti

Cupa Asem La BrainRing

Defineste Imaginea

Efect Party
Engleza

Excursii

Flirt Party
Gamour Christmas Party

Ice Party

Lollipops Party

Moldova Te Iubeste

O surpriza de craciun

Prezentare Emoney

Procter & Gamble

Promovarea Biocombustibil in Republica Moldova

Seminar - Succesul alege pe cei informati

Seminar- Aici Tu dai Intrebari

Students Party

Tineri cu Gindire Inovativa

Turism, job part-time

Un Cadou De La Agentii Economici

Un Mesaj de la cel drag

Ziua Indragostitilor